Een betere doorbloeding met compressietherapie

In onze praktijk beschikken wij over een Lympha-mat toestel. Therapie met dit toestel voert uw afvalstoffen sneller af! Het toestel creëert via de behandelmanchetten die geplaatst worden rond de te behandelen regio een compressietherapie die vervolgens een verbeterde doorbloeding in het gekozen lichaamsregio stimuleert. Door het produceren van opeenvolgende druk met onderbrekingen op een lichaamsregio komt er een verbeterde doorbloeding van het veneuze en lymfatische stelsel in deze regio. Deze compressietherapie ondersteunt zo een sneller herstel.

Voor sporters en patiënten

Het lympha-mat apparaat kan zowel gebruikt worden bij sporters na een training of met een overbelasting, als bij patiënten met postoperatieve status na vaatchirurgie.

Het nut en belang van de Lympha-mat zijn reeds herhaaldelijk bewezen en gedocumenteerd. Het 12-kamersysteem is bekend door zijn drukgestuurde oppompmechanisme in combinatie met gegradueerde behandeldruk en door het overlappende luchtkamersysteem in de behandelmanchetten.

"Er komt een verbeterde doorbloeding van het veneuze en lymfatische stelsel in deze regio. Deze compressietherapie ondersteunt zo een sneller herstel."