Analyse voor een behandeling op maat

Een vlotte terugkeer naar uw oude niveau is van groot belang, als sporter of als niet-sporter. Er wordt steeds via dezelfde werkwijze en gedrevenheid gewerkt. Eerst wordt een grondige analyse gemaakt van uw klacht, zo wordt de weerbaarheid en het recuperatievermogen van uw lichaam beter ingeschat. Vervolgens wordt een behandelplan op maat voorgesteld. Wanneer manuele therapie hierbij kan helpen, wordt dit toegepast.

Begeleiding en feedback

U wordt begeleid van begin tot het einde van uw revalidatie, met als doelstelling een hogere belastbaarheid van uw lichaam en een actief herstel. Er wordt bijgestuurd afhankelijk van feedback en progressie. Patienten kunnen bij elke sessie minstens een uur trainen.

Revalideren is een arbeidsintensief proces. Er wordt rekening gehouden met uw tijdschema. Zo kan u zowel oefeningen uitvoeren thuis als in de praktijk. Gedrevenheid komt van beide kanten, zowel bij therapeut als patiënt. Zo boeken we samen uw succes!

Actieve revalidatie is aangewezen bij pre-opperatieve revalidatie - post-opperatieve revalidatie - blessurepreventie - hartpatiënten - MS-patiënten - longpatiënten - parkinsonpatiënten - reuma-patiënten

"Revalideren is een arbeidsintensief proces. Er wordt rekening gehouden met uw tijdschema. Zo kan u zowel oefeningen uitvoeren thuis als in de praktijk."